باشگاه رئال مادرید از معروف ترین و موفق ترین باشگاه های فوتبال در دنیا است . این باشگاه  14 عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و 35 قهرمانی در لالیگا، به دست آورده است. 

باشگاه رئال مادرید 

باشگاه فوتبال رئال مادرید

باشگاه رئال مادرید چند ساله است

باشگاه رئال مادرید در کدام کشور است

باشگاه فوتبال رئال مادرید (به اسپانیایی: Real Madrid Club de Fútbol) یک تیم حرفه‌ ای فوتبال است که در مادرید، پایتخت کشور اسپانیا واقع شده است. رئالی‌ها با ۱۳ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و ۲۳ بار حضور در مرحله نیمه‌نهایی، رکوردهای لیگ اروپایی را به نام خود ثبت کرده‌اند. از زمان تاسیس این باشگاه ۱۲۳ سال می‌گذرد. 

ورزش گروهی و هیجان‌انگیز فوتبال، محبوب‌ترین ورزش در جهان به شمار می‌آید. فوتبال یک ورزش بین‌المللی و جهانی به شمار می‌آید. هر کشور یک تیم ملی فوتبال آموزش دیده دارد که در مسابقات قاره‌ای و جهانی با سایر تیم‌ها رقابت می‌کند.

همان‌طور که مطلع هستید، برخی از این تیم‌های ملی در اوج هستند و برخی دیگر در موقعیت پایین‌تری قرار دارند. یکی از باشگاه‌های معروف و حرفه‌ای در جهان، باشگاه رئال مادرید می‌باشد.

اطلاعات باشگاه رئال مادرید 

اطلاعات رئال مادرید 

اطلاعات درباره رئال مادرید 

اطلاعات درباره رئال مادرید

نام کامل: باشگاه فوتبال رئال مادرید

سال تاسیس: ۶ مارس ۱۹۰۲

رئیس باشگاه: رامون کالدرون

نائب رئیس باشگاه: میاتویچ

رئیس افتخاری: آلفردو دی استفانو

ورزشگاه: سانتیاگو برنابئو

رنگ لباس اصلی: سفید با خطوط آبی

رنگ لباس مهمان: نارنجی

لقب‌ها:سفیدها، خامه‌ای ها، وایکینگ‌ها، کهکشانی‌ها، 

طراح لباس: آدیداس

گنجایش ورزشگاه: ۸۰٫۳۵۴ نفر

تاریخچه باشگاه رئال مادرید

این تیم به خاطر نمایش‌های حرفه‌ای و تاکتیکی و پیروزی‌های مداوم در مسابقات ملی و بین‌المللی به کامیابی در فوتبال رسیده است.

امروز یکی از برترین و توانمندترین تیم‌های جهانی، تیم رئال مادرید به شمار می‌رود. به گونه‌ای که هر فرد علاقه‌مند به فوتبال نیز از هواداران این تیم محبوب و موفق به شمار می‌رود. سال ۱۸۹۷ تاریخ تأسیس باشگاه رئال مادرید به شمار می رود.

تاریخچه تیم رئال مادرید 

تاریخچه تیم رئال مادرید

در همین سال گروهی از دانشجویان دانشگاه آکسفورد و کمبریج در مادرید، باشگاهی به نام «باشگاه فوتبال آسمان» تأسیس کردند و هر دوشنبه صبح به فوتبال مشغول شدند. دانشجویان در این کانون به طور مداوم با یادگیری علم تمرین و ارتقای برنامه حرکتی خود مشغول بودند.

پس از سپری شدن سه سال، این باشگاه به دو باشگاه مستقل تقسیم شد. که یکی از آن ها به باشگاه کنونی رئال مادرید منتقل شد. در سال ۱۹۰۵، تیم رئال با پیروزی بر تیم اتلتیک بیلبائو در جام اسپانیا، اولین جام خود را کسب کرد.

تاریخچه باشگاه رئال مادرید 

در چهارم ژانویه ۱۹۰۹، مدیر آن زمان رئال به نام “آدولفو ملندز” اساس‌نامه جام اسپانیا را امضا و تایید کرد تا این باشگاه در آینده به یکی از اعضای فدراسیون سلطنتی فوتبال اسپانیا تبدیل گردد.

آنگاه در سال ۱۹۲۰ نام این باشگاه توسط شاه آلفونسو سیزدهم به رئال مادرید تبدیل شد. رئال مادرید، پرافتخارترین تیم تاریخ فوتبال اسپانیا و موفق‌ترین باشگاه فوتبال اروپا و همچنین بهترین تیم فوتبال قرن بیستم به انتخاب فیفا می‌باشد.

تاریخ تأسیس رئال مادرید 

تاسیس باشگاه رئال مادرید

تاریخ باشگاه رئال مادرید 

تاسیس رئال مادرید 

تاسیس رئال مادرید

تاریخ تأسیس باشگاه رئال مادرید به سال ۱۸۹۷ میلادی تعلق دارد. در همان سال، گروهی از دانشجویان دانشگاه‌های کمبریج و آکسفورد در مادرید باشگاهی به نام «باشگاه فوتبال آسمان» تاسیس کردند و هر دوشنبه صبح به فوتبال مشغول می‌شدند.

سه سال بعد، در سال ۱۹۰۰، این باشگاه به دو باشگاه جداگانه تقسیم شد. دو سال بعد، در تاریخ ۶ مارس ۱۹۰۲، دوباره باشگاه نامش را به «باشگاه فوتبال رئال مادرید» تغییر داد.

رئال مادرید ۱۹۰۳

رئال مادرید ۱۹۲۹

سال بعد، این تیم توانست اولین قهرمانی خود را با پیروزی بر تیم اتلتیک بیلبائو در جام اسپانیا کسب کند. در ۴ ژانویه ۱۹۰۹، «آدولفو ملندز»، مدیر آن زمان رئال، اساسنامه جام اسپانیا را امضا و تایید کرد تا باشگاه به یکی از اعضای فدراسیون سلطنتی فوتبال اسپانیا تبدیل شود.

در سال ۱۹۲۰، باشگاه نامش را دوباره تغییر داد و این بار به «رئال مادرید» تبدیل شد که این تغییر بعد از اعطای عنوان رئال (رویال به معنای سلطنتی) توسط شاه آلفونسو سیزدهم انجام گرفت. در سال ۱۹۲۹، نخستین لیگ فوتبال اسپانیا تأسیس شد.

باشگاه رئال مادرید ۱۹۲۹

باشگاه رئال مادرید ۱۹۴۵

باشگاه رئال مادرید ۱۹۴۵

رئالی‌ها تا آخرین هفته در صدر جدول بودند تا اینکه شکستشان در هفته پایانی برابر اتلتیک بیلبائو، موجب قهرمانی بارسلونا در لالیگا و نایب‌قهرمانی آن‌ها شد. رئالی‌ها اولین لیگ خود را در فصل ۳۲–۱۹۳۱ به دست آوردند و با دفاع از عنوان قهرمانی در سال بعد، نخستین تیمی شدند که این جام را دو سال متوالی به دست می‌آورند.

در ۱۹۴۳، بارسلونا در مرحله نیمه نهایی مسابقات کوپا دل جنرالیسمه با رئال مادرید روبرو شد. دیدار اول دو تیم در لس کورتس با نتیجه ۳–۰ به سود بارسلونا خاتمه یافت. اما در بازی برگشت، بارسلونا با نتیجه ۱۱–۱ مقابل رئال شکست خورد.

رئال مادرید مدیریت سانتیاگو برنابئو

رئال مادرید مدیر عامل 

مدیر عامل سابق رئال مادرید 

در سال ۱۹۴۵، سانتیاگو برنابئو یسته به عنوان مدیر باشگاه منصوب گردید. در این زمان، برنابئو فرمان بازسازی زمین تمرین اختصاصی تیم و ایجاد یک ورزشگاه بزرگتر را برای تیم صادر کرد. 

در سال ۱۹۵۳، او تصمیم گرفت سیاست جدیدی را اتخاذ کند و ستاره‌های بزرگ را به تیم آورد که اولین اقدامش خرید آلفردو دی استفانو بود که قبلاً قرارداد رسمی با بارسلونا امضا کرده و به عنوان عضو باشگاه بارسلونا شناخته می‌شد.

ضمن روشن شدن این موضوع که ژنرال فرانکو در این معامله تأثیرگذار بوده و با اعزام مأمورین ویژه خواستار خاتمه قرارداد آلفردو با بارسلونا گردید.

در سال ۱۹۵۵، به پیشنهاد یک خبرنگار، برنابئو، «بدریگنان» و «سوبس» تصمیم گرفتند تا جامی را طراحی کرده و تیم‌های مختلفی از سراسر اروپا را به شرکت در آن دعوت کنند. جامی که امروزه به نام لیگ قهرمانان اروپا شناخته می‌شود.

رئال مادرید ۱۹۵۶

رئال مادرید ۱۹۶۰

رئال مادرید ۱۹۶۰

در زمان برنابئو، رئال مادرید به عنوان یک نیروی بزرگ در اسپانیا و اروپا شناخته شد. در بازه زمانی ۱۹۵۶ تا ۱۹۶۰، آن‌ها پنج بار پیاپی قهرمان جام اروپا شدند که یکی از این قهرمانی‌ها، پیروزی ۷-۳ در فینال ۱۹۶۰ مقابل اینتراخت فرانکفورت بود.

سال‌ها بعد از فوت فرانکو، مدیر وقت اینتراخت در یک جمع خصوصی گفت که آن ژنرال سنگدل با نفوذ و ثروتمندیش بازیکنان اینتراخت را تحت کنترل خود قرار داد و به همین دلیل نتیجهٔ آن فینال را رقم زد و به نوعی آن را از پیش مشخص شده می‌دانست.

باشگاه رئال مادرید ۱۹۶۰

باشگاه رئال مادرید ۱۹۷۱

پس از این افتخارات مداوم، باشگاه توانست عنوان نشان افتخار یوفا را بدست آورد. آن‌ها ششمین جام خود را نیز در سال ۱۹۶۶ با شکست ۲–۱ پارتیزان کسب کردند. اعضای این گروه در سال‌های ۱۹۶۲ و ۱۹۶۴ نیز به فینال این مسابقات دست یافته بودند، اما نتوانستند قهرمان شوند. 

در دهه هفتاد، رئالی‌ها توانستند ۵ لیگ اسپانیا و ۳ جام حذفی را کسب کنند. در سال ۱۹۷۱ آن‌ها نخستین بازی فینال جام در جام اروپا را برگزار کردند که در نهایت با شکست ۲–۱ برابر چلسی، از دستیابی به جام بازماندند. 

رئال مادرید درگذشت برنابئو

رئال مادرید درگذشت برنابئو

در ژوئیه ۱۹۷۸، حادثه‌ای تلخ برای رئال مادرید رخ داد و سانتیاگو برنابئو درحالی که مسابقات جام جهانی در آرژانتین آغاز گردیده بود، درگذشت.

این واقعه آنقدر با اهمیت بود که مدیران فیفا تصمیم گرفتند در طول مسابقات، ۳ روز را به احترام برنابئو عزای عمومی اعلام نمایند. باشگاه رئال نیز در همان سال، نخستین دوره جام برنابئو را که به یاد برنابئو بود، برگزار کرد.

رئال مادرید لقب کرکس‌ها

رئالی‌ها در اوایل دهه هشتاد، وضعیت چندان مناسبی نداشتند و نتوانستند قهرمان لالیگا شوند تا اینکه گروهی از بازیکنان لیگ اسپانیا به تیم پیوستند و موفقیت را به ارمغان آوردند.

یک روزنامه‌نگار اسپانیایی لقب کرکس‌ها را برای این تیم انتخاب کرد که به خاطر ۵ بازیکن فوق‌العاده‌اش از جمله امیلیو بوتراگوئنو، مانوئل سانچز، مارتین وازکوز، میشل و میخل پاردخا شناخته می‌شد. 

رئال مادرید دوره کرکس‌ها

رئال مادرید دوره کرکس‌ها

کرکس‌ها (که بعداً با خروج پاردخا به رئال ساراگوسا به گروهی ۴ نفره تبدیل شد)، در کنار بازیکنانی مانند فرانسیسکو بویو که دروازه‌بان بود و مهاجم خود، هوگو سانچز، یکی از برترین تیم‌های نیمه دوم دهه ۸۰ در اسپانیا و اروپا به شمار می‌آمدند و موفق شدند ۲ جام یوفا، ۵ لیگ اسپانیا پیاپی، ۱ جام حذفی اسپانیا و ۳ سوپرجام فوتبال اسپانیا را بدست آورند.

 اما این تیم رؤیایی و گروه کرکس‌ها، در اوایل دهه ۹۰ میلادی و با جدایی امیلی بوتراگونو، مارتین وازکوئز و میشل از تیم، به پایان رسید.

رئال مادرید فابیوکاپلو

کاپلو رئال مادرید

رئال کاپلو 

رئال کاپلو

در سال ۱۹۹۶، لورنسو سانز، رئیس باشگاه، تصمیم گرفت فابیو کاپلو را به عنوان سرمربی تیم منصوب کند. با اینکه دوره مربیگری کاپلو فقط یک سال به طول انجامید، اما آن‌ها موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند و بازیکنانی چون روبرتو کارلوس، پردراگ میاتوویچ، داور شوکر و کلارنس سیدورف برای تقویت تیمی که شامل رائول، فرناندو هیرو، ایوان زامورانو و فرناندو ردوندو هم بود، به تیم ملحق شدند.

رئال مادرید هفتمین و هشتمین جام اروپا

رئال مادرید هفتمین جام اروپا

رئال مادرید هشتمین جام اروپا

 این تیم در نهایت با این بازیکنان و فرناندو مورینتس که در سال ۱۹۹۷ به جمع آن‌ها پیوست، تحت سرپرستی یاپ هینکس پس از ۳۳ سال انتظار، هفتمین جام اروپایی خود را از آن خود کرد.

آن‌ها در فینال به واسطه تک گل میاتوویچ توانستند یوونتوس را مغلوب کنند. دو سال بعد رئالی‌ها با نمایش درخشان رائول، هشتمین جام اروپایی خود را با پیروزی ۳–۰ بر والنسیا به دست آوردند.

پرز رئیس باشگاه رئال مادرید 

رئال مادرید پرز

رئال مادرید پرز

در ژوئیه ۲۰۰۰، فلورنتینو پرز به عنوان مدیر باشگاه انتخاب گردید. او در وعده‌های انتخاباتی خود، به رفع بدهی‌های کلان باشگاه، افزایش امکانات و به‌روزرسانی باشگاه اشاره کرد، اما وعده اصلی‌اش، امضای قرارداد با لوئیز فیگو، ستاره آن زمان بارسلونا بود.

در همان سال، پرز با هزینه‌های کلان، تیمی را ایجاد کرد که به‌دلیل وجود ستاره‌های بزرگ، در سرتاسر دنیا به کهکشانی‌ها شهرت یافت. 

فلورنتینو پرز رئیس باشگاه رئال مادرید 

بازیکنان معروفی همچون زیدان، رونالدو، فیگو، کارلوس، رائول و بکهام از جمله چهره‌های سرشناس رئال مادرید در آن زمان بودند که ویسنته دل بوسکه را به عنوان مربی خود انتخاب کرده بودند.

با وجود این هزینه‌ها و به دست آوردن نهمین جام اروپایی و قهرمانی در لالیگا، پرز اقدام به برکناری دل‌بوسکه کرد که این تصمیم منجر به عدم کسب هیچ جامی توسط سفیدها در ۳ سال آینده شد و در نتیجه پرز از کار برکنار گردید.

رئال مادرید بازگشت کاپلو

رئال مادرید بازگشت کاپلو

در سال ۲۰۰۶، رامون کالدرون به عنوان مدیر جدید باشگاه منصوب شد. کالدرون فوراً کاپلو را دوباره به عنوان سرمربی تیمش انتخاب کرد تا طلسم عدم قهرمانی تیم را بشکند. آن‌ها پس از ۴ سال برای نخستین بار توانستند جامی به دست آورند و لالیگا را تحت هدایت کاپلو فتح کردند.

 با این حال، کاپلو دوباره تنها یک فصل در تیم ماند و دوباره اخراج شد. رئالی‌ها در فصل بعد موفق به کسب سی و یکمین قهرمانی خود در لالیگا شدند که این برای نخستین بار در ۱۸ سال اخیر بود که این جام را دو سال متوالی دریافت کردند.

رئال مادرید کریستیانو رونالدو

در ژوئن ۲۰۰۹ و پس از ۲ سال شکست تیم و عزل کالدرون، پرز دوباره به عنوان مدیر باشگاه منصوب شد. پرز بار دیگر سیستم کهکشانی‌های خود را دنبال کرد. او ابتدا کاکا (بازیکن فوتبال) را از تیم میلان خرید و سپس کریستیانو رونالدو را از منچستر یونایتد به مبلغ ۹۶ میلیون یورو که یک رکورد تاریخی محسوب می‌شود، جذب کرد.

رئال مادرید خوزه مورینیو 

رئال مادرید مورینیو 

رئال زمان مورینیو

ژوزه مورینیو رئال 

ژوزه مورینیو رئال 

رئالی‌ها با وجود اینکه بازیکنانی همچون رونالدو، کاکا و آلونسو را به خدمت گرفتند، در دوران مانوئل پلگرینی موفق به کسب جام نشدند و پرز او را از سمتش برکنار کرد.

 پس از آن، پس از چند روز بحث و گفت‌وگو با ماسیمو موراتی، مدیر اینتر میلان ایتالیا، پرز موفق شد او را قانع کند که اجازه خروج مربی‌اش، خوزه مورینیو که برای آن‌ها ۳ جام به ارمغان آورده بود را بدهد تا مورینیو به عنوان سرمربی جدید تیم انتخاب و کارش را آغاز کند.

 آن‌ها اولین جام خود تحت هدایت مورینیو را در سال ۲۰۱۰، با پیروزی یک بر صفر مقابل بارسلونا و در فینال جام حذفی کسب کردند. همچنین در سال ۲۰۱۱ لالیگا را با پیروزی بر بارسلونا به دست آوردند و این تیم را از سلطه خارج کردند.

رئال مادرید آنچلوتی

مربی رئال مادرید آنچلوتی

آنچلوتی سرمربی رئال مادرید

آنچلوتی سرمربی رئال مادرید

در ۲۵ ژوئن ۲۰۱۳، کارلو آنجلوتی با قراردادی سه ساله به عنوان جانشین مورینیو معرفی شد. یک روز پس از آن، در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که زین‌الدین زیدان و پل کلمنت به عنوان دستیارانش در رئال فعالیت خواهند کرد. 

در ۱ سپتامبر ۲۰۱۳، انتقال گرت بیل به رئال مادرید با هزینه‌ای رکوردشکن به مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو انجام شد. در نخستین فصل آنجلوتی در رئال، این تیم با گل گرت بیل در فینال کوپا دل ری، بارسلونا را مغلوب کرده و قهرمان شد. 

در ۲۴ مهٔ ۲۰۱۴، رئال مادرید با پیروزی بر همشهری‌اش اتلتیکو در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۴، برای نخستین بار از سال ۲۰۰۲، به مقام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا نائل آمد و به اولین تیم تبدیل شد که موفق به کسب ده قهرمانی اروپایی می‌شود. دستاوردی که به نام لا دسیما شناخته می‌شود

باشگاه رئال مادرید هفتادو نهمین جام 

پس از قهرمانی در لیگ قهرمانان، رئال مادرید کیلور ناواس، ایسکو، تونی کروس و خامس رودریگز را به خدمت گرفت. رئال در سوپر جام اروپا ۲۰۱۴ با گلزنی رونالدو موفق به شکست سویا شد و به هفتاد و نهمین جام تاریخش دست یافت.

رئال مادرید ژابی آلونسو دی ماریا

 در روزهای پایانی بازار نقل‌وانتقالات تابستان، رئال دو بازیکن کلیدی خود را به فروش رساند؛ ژابی آلونسو به بایرن مونیخ و آنخل دی‌ماریا به منچستر یونایتد با مبلغی معادل ۷۵ میلیون یورو که در آن زمان رکورد نقل‌وانتقالات در انگلستان را شکست.

 این تصمیم باشگاه با حواشی زیادی همراه بود. رونالدو در این باره بیان کرد: «اگر من در جایگاه مسئولیت بودم، به روش دیگری رفتار می‌کردم.» و آنجلوتی همچنین بیان کرد که «باید از ابتدا آغاز کنیم.

رئال مادرید 2014

رئال مادرید 2015

رئال مادرید 2015

پس از آغاز نه چندان رضایت‌بخش در فصل ۱۵–۲۰۱۴ لا لیگا و باخت مقابل تیم‌های اتلتیکو مادرید و رئال سوسیداد، رئال مادرید با ۱۸ پیروزی متوالی که شامل پیروزی‌هایی بر لیورپول و بارسلونا نیز می‌شد، به رکورد ۱۸ پیروزی پیاپی فرانک رایکارد در بارسلونا در فصل ۰۶–۲۰۰۵ دست یافت.

رئال مادرید 2015 برکناری آنچلوتی

 در دسامبر ۲۰۱۴، با غلبه بر سن‌لورنزو در فینال جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۴، این رکورد را به ۲۲ پیروزی متوالی افزایش دادند و سال را با ۴ جام به پایان بردند. در اوایل سال ۲۰۱۵ و با شکست برابر والنسیا، این رکورد متوقف شد و موفق به دستیابی به رکورد جهانی ۲۴ پیروزی پیاپی نشدند.

 رئال با باخت مقابل یوونتوس از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان محروم شد و در جام حذفی نیز اتلتیکو مادرید آن‌ها را در مرحله نیمه‌نهایی حذف کرد. در لا لیگا نیز با ۲ امتیاز کمتر از بارسلونا به رتبه نایب ‌قهرمانی رسید. تمامی این موارد به عزل آنجلوتی در ۲۵ مهٔ ۲۰۱۵ منتهی گردید.

رئال مادرید رافائل بنیتز

رافائل بنیتز در رئال مادرید 

رافا بنیتز رئال 

رافا بنیتز رئال 

در ۳ ژوئن ۲۰۱۵، رافائل بنیتز با امضای قراردادی سه ساله به عنوان سرمربی تیم رئال منصوب شد. رئال مادرید تا هفتهٔ یازدهم لیگ بدون شکست بود تا اینکه در بازی با سویا با نتیجهٔ ۲–۳ شکست خورد. در ادامه در اولین ال کلاسیکوی فصل در خانه با نتیجه ۰–۴ از بارسلona شکست خوردند.

 آن‌ها در مرحله اول جام حذفی برابر تیم کادیز به بازی پرداختند و با نتیجه ۳–۱ موفق شدند، اما به خاطر به کارگیری دنیس چریشف که در آن دیدار محروم بود، از ادامه مسابقات حذف شدند. در لیگ قهرمانان اروپا، رئال با کسب ۱۶ امتیاز مقام اول گروهش را بدست آورد.

رئال مادرید برکناری رافائل بنیتز

در ۴ ژانویه ۲۰۱۶، به خاطر نتایج نامناسب، عدم محبوبیت در میان هواداران و بازیکنان، بنیتز از کار خود برکنار شد. در آن زمان، رئال مادرید در جدول لا لیگا در رده سوم بود و چهار امتیاز از تیم صدرنشین اتلتیکو مادرید و دو امتیاز از بارسلونا که در جایگاه دوم قرار داشت، فاصله داشت.

رئال مادرید زیدان 

رئال مادرید زمان زیدان

سرمربی رئال مادرید زیدان 

باشگاه فوتبال رئال مادرید زیدان 

باشگاه فوتبال رئال مادرید زیدان

در روز برکناری بنیتز، زین‌الدین زیدان به عنوان جایگزین او معرفی گردید. زیدان پیش از این دستیار کارلو آنچلوتی در تیم بوده و سرمربیگری رئال مادرید کاستیا را نیز در کارنامه داشت.

رئال در نخستین بازی با حضور زیدان در ۹ ژانویه ۲۰۱۶، دپورتیوو لاکرونیا را با هت‌تریک گرت بیل ۵–۰ در خانه پیروز شد.

 در ۲۸ مه، رئال مادرید با شکست اتلتیکو مادرید در ضربات پنالتی، برای یازدهمین بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا گردید. در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶، رئال با پیروزی ۳–۲ مقابل دپورتیوو، رکورد ۳۵ بازی بدون باخت را ثبت کرد.

در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۶، رئال با هت‌تریک کریستیانو رونالدو، ۴–۲ باشگاه فوتبال کاشیما آنتلرز را مغلوب کرده و قهرمان جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۶ شد.

رئال مادرید کناره گیری زیدان

رئال مادرید  کناره گیری زیدان

رئال مادرید در سال ۲۰۱۸ توانست برای سومین سال پیاپی قهرمان لیگ قهرمانان اروپا گردد و به نخستین باشگاهی تبدیل شد که سه سال متوالی در فرمت جدید لیگ قهرمانان قهرمان می‌شود و همچنین نخستین باشگاه از زمان بایرن مونیخ در دهه ۱۹۷۰ شد که سه بار پی در پی قهرمان یک جام اروپایی می‌گردد.

 پنج روز پس از کسب قهرمانی سوم، در ۳۱ مهٔ ۲۰۱۸، زیدان در کنفرانس خبری اظهار داشت که باشگاه به تغییر نیاز دارد و از استعفای خود به عنوان سرمربی این تیم خبر داد.

 رئال مادرید اوندسیما

در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۶، رئال مادرید به لطف هت‌تریک کریستیانو رونالدو، با نتیجه ۴–۲ باشگاه فوتبال کاشیما آنتلرز را مغلوب کرده و قهرمان جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۶ شد. با تساوی ۳–۳ در مقابل سویا در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۷، رکورد نباختن رئال به ۴۰ مسابقه رسید و رکورد قبلی اسپانیا (۳۹ بازی) که در اختیار بارسلونا بود، شکسته شد.

اوندسیما رئال مادرید 

اوندسیما رئال مادرید

سه روز بعد، با شکست ۲–۱ در برابر سویا، این روند نباختن به پایان رسید. در مه ۲۰۱۷، رئال برای سی‌وسومین بار به قهرمانی لا لیگا نائل آمد.

رئال مادرید با پیروزی بر یوونتوس در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۱۷ برای دوازدهمین بار قهرمان این تورنمنت شده و به نخستین تیمی تبدیل گردید که از عنوان قهرمانی‌اش در لیگ قهرمانان اروپا دفاع می‌کند. این سومین قهرمانی رئال در اروپا در عرض ۴ سال بود که به اوندسیما مشهور است.

رئال مادرید 2017 سوپر جام اسپانیا

رئال مادرید در سوپر جام اروپا ۲۰۱۷ توانست منچستر یونایتد را با نتیجه ۲–۱ مغلوب کند. پنج روز بعد در سوپر جام اسپانیا، در دیدار رفت بارسلونا را ۲–۰ شکست دادند و به ۲۴ ال کلاسیکوی متوالی که بارسلونا در آن موفق به گلزنی شده بود خاتمه دادند؛ بازی برگشت را نیز با نتیجه ۳–۱ پیروز شدند و در مجموع ۵–۱ برنده شدند و سوپر جام اسپانیا را بالای سر بردند. 

رئال مادرید و فروش رونالدو 

در ۱۲ ژوئن ۲۰۱۸، باشگاه رئال اعلام کرد که پس از جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸، جولن لوپتگی سرمربی تیم ملی اسپانیا سرمربی رئال خواهد بود.

با این حال، فدراسیون فوتبال اسپانیا یک روز قبل از آغاز مسابقات جام جهانی، لوپتگی را از سمت سرمربی‌گری تیم ملی اسپانیا کنار گذاشت و دلیل آن را عدم اطلاع از مذاکرات با باشگاه رئال مادرید اعلام کرد.

 همچنین در سال ۲۰۱۸، ترکیب رئال تغییرات زیادی را تجربه کرد و کریستیانو رونالدو با هزینه ۱۰۰ میلیون یورو به باشگاه فوتبال یوونتوس منتقل شد.

رئال مادرید آرم 

آرم رئال مادرید

آرم رئال مادرید

طراحی اولیه لوگوی باشگاه، خیلی ساده بود. این نشان، شامل سه حرف MCF بود که آغازین حروف نام باشگاه (Madrid Club de Fútbol) را تشکیل می‌داد و در پس‌زمینه‌ای آبی طراحی شده و بر روی لباس سفید تیم واقع شده بود.

لوگوی باشگاه رئال مادرید

در سال ۱۹۰۸ تغییراتی در آرم باشگاه به وجود آمد و برای زیباتر شدن آرم، نوشته‌ها در یک دایره قرار گرفتند.

تغییرات بعدی جزئی بودند تا اینکه در سال ۱۹۲۱، شاه آلفونسو سیزدهم، عنوان رئال (رویال که تقریباً به معنای سلطنتی است) را به عنوان هدیه به تیم اهدا کرد و برای همین تغییراتی در آرم باشگاه صورت گرفت و شکل یک تاج بر روی آرم قرار گرفت. 

عکس لوگوی رئال مادرید

عکس لوگوی رئال مادرید

اما در سال ۱۹۳۱ که آلفونسو از سلطنت کنار رفت، هم کلمه رئال از نام باشگاه حذف شد و هم شکل تاج از آرم برداشته شد و به جای آن، خطی تیره بر روی آرم قرار گرفت.

در سال ۱۹۴۱، دو سال پس از جنگ‌های داخلی، دوباره کلمه رئال به نام باشگاه افزوده شد و تاج سلطنتی نیز بر روی آرم باشگاه قرار گرفت. این آرم تا سال ۱۹۹۷ بدون تغییر باقی ماند تا اینکه در آن سال اصلاحات جزئی اعمال شد و آخرین بار در سال ۲۰۰۱، باشگاه برای به‌روز رسانی و مدرن کردن آرم، تغییراتی ایجاد کرد که شامل تغییراتی اندک، مانند خطی که از وسط آن عبور می‌کرد و به رنگ آبی متمایل شد، بود.

لباس رئال مادرید 

لباس رئال مادرید 1980

لباس رئال مادرید 1990

لباس تیم رئال مادرید 

لباس تیم رئال مادرید

از ابتدای کار، لباس خانگی رئالی‌ها کاملاً سفید بود، هرچند که یک خط تیره از وسط آن عبور می‌کرد (این خط بعدها از لباس برداشته شد اما در لوگوی باشگاه باقی ماند). در آن زمان جوراب‌های بازیکنان رنگ آبی داشتند، اما حالا رنگ آن‌ها سفید است.

لباس رئال مادرید 2005

لباس رئال مادرید 2009

لباس رئال مادرید 2009-2005

در سال ۱۹۰۲، لباس‌های راه‌راه به یکدست سفید تبدیل شدند و جوراب‌ها به رنگ سیاه درآمدند. در سال ۱۹۴۷، مدیر باشگاه تصمیم گرفت به پیراهن‌های بازیکنان دکمه اضافه کند و آرم باشگاه را در سمت چپ سینه آن‌ها قرار دهد که هنوز هم تغییری نکرده است. در نوامبر ۱۹۴۷، در مسابقه‌ای که با اتلتیکو مادرید برگزار شد، رئال مادرید به نخستین تیم اسپانیایی تبدیل گردید که لباسش شامل شماره بود.

لباس رئال مادرید 2010

لباس رئال مادرید 2015

لباس رئال مادرید 2015

لباس خارج از خانه رئالی‌ها از ابتدا همیشه یا به‌طور کامل سیاه بوده یا کاملاً ارغوانی و هیچ‌گاه تغییری نکرده است. لباس تیم حالا توسط آدیداس ساخته می‌شود که این امر از سال ۱۹۹۸ آغاز گردید. اولین حامی مالی تیم، شرکت «زانوسی» بود که از سال ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۵ به عنوان حامی مالی تیم فعالیت کرد. 

سپس حامیان مالی مانند «پارمالات» با تیم همکاری داشتند تا اینکه تیم یک قرارداد بلندمدت با شرکت «تکا» از سال ۱۹۹۲ امضا کرد.

لباس رئال مادرید بنفش

لباس رئال مادرید بنفش

این قرارداد تا سال ۲۰۰۱ برقرار بود تا اینکه رئالی‌ها به آن خاتمه دادند. آن‌ها در ابتدا به مدت یک سال آدرس وب‌سایت‌شان را بر روی لباس‌های‌شان نوشته بودند تا به تبلیغ سایت خود بپردازند. پس از آن، در سال ۲۰۰۲، باشگاه با کمپانی زیمنس قرارداد امضا کرد.

لباس رئال مادرید مشکی 

لباس رئال مادرید مشکی

سپس در سال ۲۰۰۸، شرکت آسیایی «بن کیو» حامی مالی تیم گردید و لوگوی این شرکت بر روی پیراهن تیم ظاهر شد. اسپانسر بعدی تیم، Bwin بود که به دلیل مشکلات مالی بن کیو، باشگاه ناچار به تغییر حامی مالی شد و پس از آن نوبت به شرکت هواپیمایی امارات رسید که تا کنون حامی مالی باشگاه است.

ورزشگاه رئال مادرید قدیم 

استادیوم رئال مادرید 

ورزشگاه رئال مادرید چند نفره است

ورزشگاه رئال مادرید چند نفره است

در سال ۱۹۱۲، تیم به کمپ O’Donnell منتقل شد و به مدت ۱۱ سال، آنجا به عنوان خانه تیم شناخته می‌شد. پس از آن، تیم یک سال به ورزشگاه ۸ هزار نفری Ciudad Lineal رفت.

 پس از آن نوبت چامارتین شد که زمین مخصوص تیم گردد. این ورزشگاه در ۱۷ مه ۱۹۲۳ و در دیدار با نیوکاسل یونایتد برای نخستین بار به کار گرفته شد. ورزشگاهی با ظرفیت بالای ۲۲ هزار طرفدار تیم که اولین قهرمانی رئالی‌ها در لیگ نیز در آن مستند گردید.

ورزشگاه رئال مادرید چند هزار نفره است

در سال ۱۹۴۳ و پس از آن که سانتیاگو برنابئو به عنوان مدیر باشگاه منصوب گردید، تحولی در استادیوم تیم صورت گرفت.

برنابئو بر این باور بود که چامارتین به اندازه‌ای که باید بزرگ نیست و مناسب رئال نیست. به همین خاطر فرمان احداث یک ورزشگاه جدید صادر شد که در ۱۴ دسامبر ۱۹۴۷ به بهره‌برداری رسید. 

ورزشگاه برنابئو رئال 

ورزشگاه برنابئو چند هزار نفری است

ورزشگاه برنابئو جدید 

ورزشگاه برنابئو اسپانیا

ورزشگاه برنابئو اسپانیا

این ورزشگاه، همان سانتیاگو برنابئو امروزی است (که نامش پس از فوت برنابئو در سال ۱۹۵۵ به آن داده شد). اولین دیداری که در این ورزشگاه برگزار شد، میان رئال مادرید و بلننسس پرتغال بود که با پیروزی ۳–۱ تیم سفیدپوش مادرید به سود آنها خاتمه یافت.

 نخستین بازیکنی که در این ورزشگاه گل به ثمر رساند، سابینو باریناگا بود که در همین دیدار گل اول تیمش را به ثبت رساند.

ورزشگاه برنابئو چند نفره است

ورزشگاه بارها میزان ظرفیتش تغییر کرد؛ برای نمونه، در سال ۱۹۵۳ برای نخستین بار به ظرفیت ۱۲۰ هزار نفر رسید. اما پس از آن، ظرفیت ورزشگاه به دفعات کمتر شد (آخرین باری که این اتفاق افتاد، در سال ۱۹۹۸ بود که یوفا اعلام کرد تمامی هواداران باید بر روی صندلی نشسته باشند).

 بازسازی دیگری از ورزشگاه در سال ۲۰۰۳ انجام شد که به آن حدود ۵ هزار صندلی اضافه گردید تا ظرفیت آن به ۸۵٬۳۵۴ نفر افزایش یابد. همچنین اطلاع داده شده است که به زودی یک سقف برای ورزشگاه ایجاد خواهد شد.

ورزشگاه برنابئو مادرید 

ورزشگاه برنابئو مادرید 

برنابئو در سال ۱۹۶۴ میزبان مسابقه نهایی جام ملت‌های اروپا بود. در سال ۱۹۸۲، مسابقه فینال جام جهانی در این مکان برگزار گردید. این ورزشگاه همچنین چهار فینال مسابقات اروپایی را برگزار کرده است.

در سال‌های ۵۷، ۶۹ و ۸۰ این استادیوم محل برگزاری جام اروپایی بود. در سال ۲۰۱۰ فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز در اینجا برگزار گردید. برنابئو دارای ایستگاه مترویی به نام سانتیاگو برنابئو است.همچنین در نوامبر ۲۰۰۷ این ورزشگاه از سوی یوفا ۵ ستاره شد.

ورزشگاه رئال مادرید جدید 

ورزشگاه رئال مادرید جدید

در می ۲۰۰۶، ورزشگاه والبباس که بزرگ‌ترین مجتمع تفریحی ورزشی جهان است و همچنین ورزشگاه آلفردو دی استفانو افتتاح گردید، که در نزدیکی محلی است که تیم معمولاً تمرین‌های خود را در آن‌جا انجام می‌دهد. 

نخستین بازی انجام شده در اینجا نیز میان رئال مادرید و Stade de Reims برگزار گردید که به یاد فینال جام اروپا در سال 1956 بود. رئالی‌ها آن مسابقه را با ۶ گل سرخیو راموس، آنتونیو کاسانو (۲ گل)، روبرتو سولدادو (۲ گل) و خواردو به پیروزی رساندند. 

از دیگر مجموعه ورزشگاه‌های مادرید می‌توان به کامپ دانل، سیوداد رئال مادرید، ورزشگاه لا فابریکا و مجتمع ورزشی والدبباس اشاره کرد.

رئال مادرید هوادارن

تعداد هواداران رئال مادرید 

هوادارن رئال مادرید 

هوادارن رئال مادرید 

در بیشتر بازی‌های خانگی تیم، اکثر هواداران شامل دارنده‌های بلیت سالانه هستند که به‌طور میانگین، ۶۸٬۶۷۰ نفر در هر مسابقه حاضر می‌شوند. 

برای اینکه فردی به یکی از این هواداران تبدیل شود، باید به یکی از اعضای باشگاه تبدیل گردد و برای این منظور باید عضو یکی از ۱۸۰۰ گروه رسمی حامی باشگاه شود که این گروه‌ها در اسپانیا و دیگر نقاط جهان قرار دارند.

 رئالی‌ها دارای رکورد بیشترین تعداد تماشاچی در تاریخ اسپانیا هستند به‌طور میانگین، برای هر مسابقه تیم، ۶۵٬۰۰۰ هوادار به ورزشگاه می‌آید. در فصل ۰۵–۲۰۰۴، آن‌ها با متوسط ۷۱٬۹۰۰ نفر، در جایگاه دوم بهترین‌ها قرار گرفتند.

سهام باشگاه رئال مادرید 

سهام رئال مادرید 

تحت مدیریت فلورنتینو پرز (۲۰۰۰-۲۰۰۶) باشگاه شروع به تلاش برای تبدیل شدن به ثروتمندترین تیم دنیا کرد. این باشگاه بخشی از زمین تمرینش را به شهر مادرید واگذار نمود و سایر بخش‌ها را نیز به بخش‌های خصوصی فروخت. 

فروش این املاک، امکان پرداخت بدهی‌های باشگاه را فراهم کرد و به این ترتیب، خرید ستارگان گران‌قیمتی مانند زیدان، فیگو، رونالدو و بکهام را ممکن ساخت.

سهام رئال

سهام رئال

فروش زمین‌های تیم امکان پرداخت بدهی‌های حدود ۲۷۰ میلیون یورویی را برای پرز فراهم کرد و این موضوع باعث جذب بازیکنان بزرگ به تیم شد که خود باعث تبلیغات گسترده برای تیم گردید.

 با اینکه پرز در کاهش بدهی‌ها و افزایش چشمگیر سهام و ارزش باشگاه موفق بوده، او همیشه به خاطر اینکه بیشتر به مشکلات مالی باشگاه توجه دارد تا وضعیت بازی تیم، مورد انتقاد قرار می‌گرفت.

با وجود کنار گذاشته شدن پرز، موفقیت تیم در حوزه اقتصادی همچنان ادامه پیدا کرد و به وضوح قابل مشاهده بود به طوری که در دسامبر ۲۰۰۷، آن‌ها به عنوان با ارزش‌ترین تیم فوتبال در قاره اروپا معرفی شدند.

 در سال ۲۰۰۸ نیز با ارزشی حدود ۹۵۱ میلیون یورو (۶۴۰ میلیون پوند – ۱٫۲۸۵ میلیارد دلار)، به عنوان دومین تیم فوتبال با ارزش در جهان شناخته شدند.

باشگاه رئال مادرید سهام 

 تنها باشگاه منچستر یونایتد بود که از نظر ارزش بیشتر از رئال مادرید قرار داشت (با ارزش ۱٫۳۳۳ میلیارد یورو). در سال ۲۰۱۰ نیز مشخص گردید که رئالی‌ها بالاترین میزان گردش مالی را در دنیای فوتبال داشته‌اند.

 در سپتامبر ۲۰۰۹ نیز اعلام شد که آن‌ها قصد دارند مجموعه تفریحی مخصوص به‌خود را راه‌اندازی کنند. این رویداد در سال ۲۰۱۳ میلادی اتفاق افتاد که جزئی از تدابیر اقتصادی پرز به حساب می‌آید.

برند رئال مادرید 

برند رئال 

مارک رئال 

مارک رئال 

در پژوهشی که توسط دانشگاه هاروارد به عمل آمد، معلوم شد که رئال یکی از ۲۰ برند برتر جهان است. آن‌ها تنها تیمی در جهان هستند که مدیران باشگاه نیز مانند بازیکنان تیم به خوبی شناخته شده‌اند.

 در همین تحقیق همچنین مشخص گردید که بسیاری از افراد مشهور و معروف جهان، حامی و هوادار این تیم می‌باشند. در این تحقیق، تعداد هواداران تیم، حداقل ۲۸۰ میلیون هوادار در سطح جهانی برآورد شده است که آن‌ها را به‌طور قابل توجهی از تیم اول، یعنی منچستر یونایتد متمایز می‌کند. آن‌ها همچنین بالاترین رقم را برای فروش حق پخش بازی‌های خود دارند.

ارزش باشگاه رئال مادرید 

ارزش کل باشگاه رئال مادرید 

ارزش باشگاه فوتبال رئال مادرید 

ارزش رئال مادرید 

در سال ۲۰۱۰ از طریق مجله فوربس مشخص شد که در فصل ۰۹–۲۰۰۸، ارزش باشگاه به ۹۹۲ میلیون یورو (۱٫۳۲۳ میلیارد دلار) رسیده است و در این میان، باشگاه انگلیسی منچستر یونایتد بالاتر از آن‌ها قرار دارد. 

همچنین طبق گزارش دلویت، باشگاه در همان دوره زمانی، سودی بیش از ۴۰۰ میلیون یورو کسب کرده که در این زمینه، بهترین در دنیا محسوب می‌شود.

خرید سهام رئال مادرید 

خرید سهام باشگاه رئال مادرید 

خرید سهام باشگاه رئال مادرید

علاوه بر بارسلونا، اتلتیکو مادرید و اوساسونا، رئالی‌ها هم به عنوان یک سازمان ثبت گردیده‌اند که به این ترتیب، خرید و سهیم شدن در سهام آن امکان‌پذیر نیست و تنها می‌توان به عضویت آن درآمد.

 این اعضا همچون یک هیئت هستند که در بالاترین سطح تیم قرار دارند. تا سال ۲۰۱۰، رئالی‌ها ۶۰ هزار عضو داشتند. همچنین در پایان سال ۱۰–۲۰۰۹ اعلام شد که رئالی‌ها ۲۴۴٫۶ میلیون دلار بدهی دارند (از جمله حقوق بازیکنان و…) که نسبت به همین زمان در سال قبل، حدود ۸۲ میلیون دلار کاهش یافته است.

حامیان مالی رئال مادرید 

  • شرکت زانوسی
  • پارمالات 
  • تکا
  • شرکت هواپیمایی امارت
  • زیمنس 
  • بن کیو
  • Bwin

موفق‌ترین سرمربی در تاریخ رئال

موفق‌ترین سرمربی در تاریخ رئال

آنچلوتی با به دست آوردن پانزدهمین قهرمانی خود روی نیمکت رئال مادرید، از میگل مونیوز پیشی گرفت و به پرافتخارترین سرمربی تاریخ باشگاه تبدیل شد. 

در نهایت، فینال رقابت‌های جام بین قاره‌ای یا همان جام باشگاه‌های جهان به صورت قدیمی برگزار گردید و همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، رئال مادرید با پیروزی ۳-۰ مقابل پاچوکای مکزیک، برای نهمین بار قهرمان این مسابقات شد. 

این پانزدهمین جام رسمی کارلو آنچلوتی در رئال مادرید بود که او را به تنهایی بالاتر از میگل مونیوز فقید، به عنوان پرافتخارترین سرمربی تاریخ رئال مادرید قرار داد. 

آناچلوتی تا به حال توانسته است دو بار قهرمان لالیگا، سه بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، سه بار قهرمان سوپرجام اروپا، سه بار قهرمان جام باشگاه‌های جهان، دو بار قهرمان سوپرجام اسپانیا و دو بار قهرمان جام حذفی شود. 

رکورد بیشترین گل رئال مادرید

رکورد بیشترین گل رئال 

رکورد بیشترین گل زده در تاریخ رئال مادرید

رکورد بیشترین گل زده در تاریخ رئال مادرید

گل‌ها همچنین رکورد بیشترین گل به ثمر رسانده را کریستیانو رونالدو دارد. او با به ثمر رساندن ۴۵۱ گل در ۹ فصل حضورش در رئال، رکورد دار می‌باشد. علاوه بر این، ۵ بازیکن دیگر وجود دارند که بالاتر از ۲۰۰ گل برای رئال به ثبت رسانده‌اند. 

رکورد بیشترین بازی در رئال مادرید 

رکورد بیشترین بازی برای رئال مادرید 

رکورد دار بیشترین بازی برای رئال مادرید رکورد دار بیشترین بازی برای رئال مادرید

رائول گونزالس صاحب رکورد بالاترین تعداد بازی در رئال است. رائول از سال ۱۹۹۴ تا آوریل ۲۰۱۰ در ۵۵۰ مسابقه برای رئال مادرید بازی کرده است. درون دروازه، ایکر کاسیاس با ۵۰۰ بازی به عنوان دروازه‌بان تیم، رکورد را در اختیار دارد. ایکر کاسیاس همچنین با ۱۶۰ بازی ملی، بعد از سرخیو راموس، بیشترین تعداد بازی‌های ملی را دارد. 

آمار ال کلاسیکو

آمار ال کلاسیکوها

آمار ال کلاسیکو در تاریخ

آمار ال کلاسیکو در تاریخ

مسابقات رسمی: ۲۵۶

مسابقات دوستانه: ۴۱

مجموع بازی‌ها:۲۹۶

بیشترین برد

مسابقات رسمی: رئال مادرید (۱۰۵)

مسابقات دوستانه: بارسلونا (۲۳)

مجموع بازی‌ها: بارسلونا (۱۲۷)

بازیکن با بیشترین حضور

بارسلونا: سرخیو بوسکتس (۴۸)

رئال مادرید: سرخیو راموس (۴۵)

بهترین گلزن

بارسلونا: لیونل مسی (۲۶)

رئال مادرید:

آلفردو دی استفانو

کریستیانو رونالدو (۱۸)

بزرگ‌ترین پیروزی

رئال مادرید ۱۱_۱ بارسلونا

بارسلونا ۱۵_۱ رئال مادرید

بازیکنان رئال مادرید فصل 2024

بازیکنان رئال مادرید فصل 2025

بازیکنان رئال مادرید فصل 2025

اسم بازیکن پست بازیکن شماره پیراهن ملیت

تیبو کورتوا

دروازه بان ۱ بلژیک

دنی کارواخال

مدافع ۲ اسپانیا

ادر میلیتائو

مدافع ۳ برزیل

داوید آلابا

مدافع ۴ اتریش

جود بلینگام

هافبک ۵ انگلیس
ادواردوکاماوینگا هافبک ۱۲ فرانسه
وینیسیوس جونیور مهاجم ۷ برزیل

فدریکو والورده

هافبک ۱۵ اروگوئه

کیلیان امباپه

مهاجم ۹ فرانسه

لوکا مودریچ

هافبک ۱۰ کرواسی

رودریگو

مهاجم ۱۱ برزیل

آندری لونین

دروازه بان ۱۳ اوکراین

اورلین شوامنی

هافبک ۱۴ فرانسه

آردا گولر

هافبک ۱۵ ترکیه

اندریک

مهاجم ۱۶ برزیل

لوکاس واسکز

مدافع ۱۷ اسپانیا

خسوس وایخو

مدافع ۱۸ اسپانیا

دنی سبایوس

هافبک ۱۹ اسپانیا

فرن گارسیا

مدافع ۲۰ اسپانیا

براهیم دیاز

مهاجم ۲۱ مراکش – اسپانیا

آنتونیو رودیگر

مدافع ۲۲ آلمان

فرلان مندی

مدافع ۲۳ فرانسه

رئال مادرید خرید و فروش بازیکن

در ژوئن ۲۰۰۹، باشگاه رکورد بالاترین خرید تاریخ فوتبال را که قبلاً در اختیار داشت، شکست. آن‌ها با پرداخت ۹۶ میلیون یورو (معادل ۱۳۱٫۵ میلیون دلار یا ۸۰ میلیون پوند) به باشگاه منچستر یونایتد، کریستیانو رونالدو را به خدمت گرفتند.

رکورد قبلی که ۷۶ میلیون یورو (بیش از ۱۰۰ میلیون دلار یا ۴۸٫۵ میلیون پوند) بود، برای خرید زین الدین زیدان از تیم یوونتوس در سال ۲۰۰۱ پرداخت شده بود و تا پیش از خرید کاکا گران‌قیمت‌ترین انتقال تاریخ فوتبال محسوب می‌شد.

خرید و فروش‌های رئال 

خرید و فروش‌های رئال

خرید کاکا از آ.ث. میلان تنها چند روز در رده گران‌قیمت‌ترین خریدها باقی ماند، زیرا چند روز بعد، کریستیانو به رئال ملحق شد و رکورد کاکا را شکست.

رکورد گران‌ترین انتقال باشگاه هم با فروش کریستیانو رونالدو به یوونتوس در سال ۲۰۱۸ شکسته شد که در این معامله، کریستیانو رونالدو به مبلغ ۱۰۵ میلیون یورو منتقل گردید.

خرید و فروش بازیکن رئال مادرید  

دیگر رکوردهای فروش به این صورت است که در دسامبر ۲۰۰۸ روبینیو با ۴۷ میلیون یورو (۳۲٫۵ میلیون پوند) به منچستر سیتی پیوست و در اوت ۲۰۱۳ مسعود اوزیل با ۴۹ میلیون یورو به آرسنال ملحق شد. بعد از کریستیانو رونالدو، در تابستان ۲۰۱۳ گرت بیل از تاتنهام با مبلغ ۹۱ میلیون یورو خریداری شد. 

گران قیمت ترین بازیکن رئال مادرید 

گران ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید 

گران ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید

3 بازیکن رئال مادرید از تمام بازیکنان اتلتیکو مادرید گران‌تر هستند. 

جود بلینگام، ستاره انگلیسی با ارزشی معادل 180 میلیون یورو در وب‌سایت ترانسفر مارکت به عنوان گران‌ترین بازیکن رئال مادرید و دنیا معرفی شد. 

بلینگام در این فصل با رئال عملکرد شگفت‌انگیزی داشته و در 23 مسابقه 16 گل به ثمر رسانده و 3 پاس گل ارائه داده است. 

گرانترین بازیکن رئال 

بلینگام، ستاره بریتانیایی، تابستان گذشته از دورتموند به رئال پیوست. بازیکن 20 ساله در نخستین فصل حضورش در قوهای سپید نمایش فوق‌العاده‌ای داشت، اما در این مدت دو بار دچار آسیب‌دیدگی شده است. 

پنج بازیکن رئال مادرید به ترتیب زیر هستند: 

1-جود بیلیگام (180 میلیون یورو) 

2-وینیسیوس جونیور (۱۵۰ میلیون یورو) 

3-رودریگو (100 میلیون یورو) 

4-والورده (100 میلیون یورو) 

5-شوامینی (90 میلیون یورو) 

طبق گزارش وب‌سایت ترانسفر مارکت، ارزش پنج بازیکن پرهزینه رئال مادرید به 620 میلیون یورو می‌رسد که تقریباً یک و نیم برابر کل ارزش تیم رقیب سنتی‌اش اتلتیکو با 417 میلیون یورو است. 

رکوردهای رئال مادرید

رکورد رئال مادرید

رکوردهای باشگاه رئال مادرید

رکوردهای رئال

رکوردهای رئال

رکورد پرگل‌ترین برد

  • رکورد پیروزی لیگ: ۱۱–۲ مقابل الچه (در ۱۹۵۹–۶۰ لا لیگا)
  • رکورد پیروزی جام حذفی: ۱۱–۱ مقابل بارسلونا (در ۱۹۴۲–۴۳ کوپا دل ری)
  • رکورد پیروزی اروپا: ۹–۰ مقابل بلدکلوبن (در جام باشگاه‌های اروپا ۶۲-۱۹۶۱)
  • رکورد پیروزی خانگی: ۱۱–۲ مقابل الچه (در ۱۹۵۹–۶۰ لا لیگا)
  • رکورد پیروزی خانگی: ۱۰–۲ مقابل رایو واکانو
  • رکورد پیروزی خارج از خانه: ۷–۱ مقابل رئال ساراگوسا (در ۱۹۸۷–۸۸ لا لیگا)
  • رکورد پیروزی خارج از خانه: ۸–۲ مقابل دپورتیوو لاکرونیا (در ۲۰۱۴–۱۵ لا لیگا)

گل

  • رئال مادرید با ۸۶۱۰ گل در بازی‌های رسمی، رکورددار گلزنی در بین تیم‌های اسپانیا است.
  • رئال مادرید با زدن ۱۰۰ گل در هفت فصل پیاپی رکورددار لالیگا و ۵ لیگ معتبر اروپایی می‌باشد.
  • بیشترین گل‌های لیگ در یک فصل: ۱۲۱ (در فصل ۲۰۱۱–۱۲)
  • بیشترین گل در یک فصل در تمام مسابقات سال: ۱۷۴ (در فصل ۲۰۱۱–۱۲)
  • بهترین تفاضل گل در یک فصل لیگ: ۸۹ در فصل ۲۰۱۱–۱۲
  • بیشترین گل‌های لیگ در یک فصل به ترتیب: ۷۱ (در فصل ۱۹۵۰–۵۱)
  • کم‌ترین تعداد گل زده در لیگ در یک فصل: ۱۵ (در فصل ۱۹۳۱–۳۲)
  • رکورددار با ۲۳۷۰ گل در بازی‌های خارج از خانه در تاریخ لالیگا

امتیاز
رئال مادرید با کسب ۴۴۴۹ امتیاز در لالیگا رکورد دار است.

  • بیشترین امتیاز در یک فصل:
    کسب امتیاز برای پیروزی: ۶۶ در ۴۴ مسابقه (در فصل ۱۹۸۶–۱۹۸۷)
    کسب امتیاز برای پیروزی: ۱۰۰ در ۳۸ مسابقه (در فصل ۲۰۱۱–۲۰۱۲)
  • کمترین امتیاز در یک فصل:
    کسب امتیاز برای پیروزی: ۱۷ در ۱۸ مسابقه (در فصل ۱۹۲۹–۱۹۳۰)

افتخارات رئال مادرید 

افتخارات رئال مادرید 

 مسابقات منطقه‌ای

لیگ مادرید: کسب ۲۳ جام (رکورددار)

سال‌های کسب مقام:

۱۹۰۴–۰۵، ۱۹۰۵–۰۶، ۱۹۰۶–۰۷، ۱۹۰۷–۰۸، ۱۹۰۹–۱۰، ۱۹۱۲–۱۳، ۱۹۱۵–۱۶، ۱۹۱۶–۱۷، ۱۹۱۷–۱۸، ۱۹۱۹–۲۰، ۱۹۲۱–۲۲، ۱۹۲۲–۲۳، ۱۹۲۳–۲۴، ۱۹۲۵–۲۶، ۱۹۲۶–۲۷، ۱۹۲۸–۲۹، ۱۹۲۹–۳۰، ۱۹۳۰–۳۱، ۱۹۳۱–۳۲، ۱۹۳۲–۳۳، ۱۹۳۳–۳۴، ۱۹۳۴–۳۵، ۱۹۳۵–۳۶

مسابقات داخلی

  • لیگ لا لیگا: کسب ۳۶ جام (رکورددار)

سال‌های کسب مقام:

۳۲–۱۹۳۱، ۳۳–۱۹۳۲، ۵۴–۱۹۵۳، ۵۵–۱۹۵۴، ۵۷–۱۹۵۶، ۵۸–۱۹۵۷، ۶۱–۱۹۶۰، ۶۲–۱۹۶۱، ۶۳–۱۹۶۲، ۶۴–۱۹۶۳، ۶۵–۱۹۶۴، ۶۷–۱۹۶۶، ۶۸–۱۹۶۷، ۶۹–۱۹۶۸، ۷۲–۱۹۷۱، ۷۵–۱۹۷۴، ۷۶–۱۹۷۵، ۷۸–۱۹۷۷، ۷۹–۱۹۷۸، ۸۰–۱۹۷۹، ۸۶–۱۹۸۵، ۸۷–۱۹۸۶، ۸۸–۱۹۸۷، ۸۹–۱۹۸۸، ۹۰–۱۹۸۹، ۹۵–۱۹۹۴، ۹۷–۱۹۹۶، ۰۱–۲۰۰۰، ۰۳–۲۰۰۲، ۰۷–۲۰۰۶، ۰۸–۲۰۰۷، ۱۲–۲۰۱۱، ۱۷–۲۰۱۶، ۲۰–۲۰۱۹، ۲۲–۲۰۲۱ ،۲۰۲۴_۲۰۲۳

  •  جام کوپا دل ری (جام حذفی): کسب ۲۰ جام

سال‌های کسب مقام:

۱۹۰۵، ۱۹۰۶، ۱۹۰۷، ۱۹۰۸، ۱۹۱۷، ۱۹۳۴، ۱۹۳۶، ۱۹۴۶، ۱۹۴۷، ۶۲–۱۹۶۱، ۷۰–۱۹۶۹، ۷۴–۱۹۷۳، ۷۵–۱۹۷۴، ۸۰–۱۹۷۹، ۸۲–۱۹۸۱، ۸۹–۱۹۸۸، ۹۳–۱۹۹۲، ۱۱–۲۰۱۰، ۱۴–۲۰۱۳ ،۲۰۲۳_۲۰۲ 

  • سوپر جام اسپانیا: کسب ۱۳ جام

سال‌های کسب مقام:

۱۹۸۸، ۱۹۸۹، ۱۹۹۰، ۱۹۹۳، ۱۹۹۷، ۲۰۰۱، ۲۰۰۳، ۲۰۰۸، ۲۰۱۲، ۲۰۱۷، ۲۰–۲۰۱۹، ۲۲–۲۰۲۱،

مسابقات بین‌المللی

  • لیگ قهرمانان اروپا: کسب ۱۵ جام (رکورددار)

سال‌های کسب مقام:

۵۶–۱۹۵۵، ۵۷–۱۹۵۶، ۵۸–۱۹۵۷، ۵۹–۱۹۵۸، ۶۰–۱۹۵۹، ۶۶–۱۹۶۵، ۹۸–۱۹۹۷، ۲۰۰۰–۱۹۹۹، ۰۲–۲۰۰۱، ۱۴–۲۰۱۳، ۱۶–۲۰۱۵، ۱۷–۲۰۱۶، ۱۸–۲۰۱۷، ۲۲–۲۰۲۱، ۲۰۲۴_۲۰۲۳

  • جام یوفا: کسب ۲ جام

سال‌های کسب مقام:

۸۵–۱۹۸۴، ۸۶–۱۹۸۵

  • سوپرجام اروپا: کسب ۶ جام

سال‌های کسب مقام:

۲۰۰۲، ۲۰۱۴، ۲۰۱۶، ۲۰۱۷، ۲۰۲۲، ۲۰۲۴

مطالعه بیشتر